maandag 6 augustus 2007

'Kankerjood' & 'landverrader' Jami

'Kankerjood, kankerhomo, kankerlandverrader, wat zit jij te lullen over de islam en profeet Mohammed' - dat riepen de beide mocro's en de Somali die Ehsan Jami en een vriendin gisteren het ziekenhuis in sloegen.

Zouden deze heren de Nederlandse nationaliteit hebben? Zoals er zo veel criminelen en haters zijn die van onze overheid een paspoort kregen met alle burgerrechten en uitkeringen erbij.

De Rijkswet op het Nederlanderschap zou aangepast moeten worden met een artikel over verbanning. Aanhangers van een politieke overheersingsideologie (wat de islam is) die critici met geweld het zwijgen proberen op te leggen, zouden het land uitgezet moeten worden. Laat Marokko of Somaliland het maar uitzoeken met deze lieden.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Goed idee ja - het moet uit lijfsbehoud toch mogelijk zijn om gevaarlijke mensen uit ons midden te verwijderen
Ik vermoed alleen dat wij vervolgens verbannen worden; de idiotarians laten zich niet zomaar van de wijs brengen. In plaats van hun eigen mensen houden ze vast liever hun beschermelingen de hand boven het hoofd..Hele principiële mensen zijn het, die ongelóoflijk deugen, met maar een héel dun identiteitje:-)

Mores-mores zei

Het zal er nooit doorkomen, vrees ik. De lobby om de grenzen nog verder open te gooien is heel sterk, zie b.v. de World Connectors, ook present op Schokland bij die conferentie van Koenders en BKB.
The usual suspects bepleiten de verrijking van ongelimiteerde 'circular mogration': Lubbers, Kok, Voorhoeve, Dijkstal, Melkert, Rosenmöller, Wijffels en verder Halleh Ghorashi, Naema Tahir, Awraham Soetendorp (de dhimmi-sukkel), Pieter Broertjes (sic!) en Roel Janssen (NRC).