woensdag 8 augustus 2007

Dom blondje maakt dhimmi's boos

Hoe verstandig van de Nederlandse regering om meteen door de knieën te gaan en de moslimlanden (cc: de dar al-harb) te laten weten dat met de jongste oprisping van Geert Wilders 'de grens van het betamelijke' is overschreden. Je weet tenslotte nooit wat Boze Moslims gaan doen als ze zich beledigd voelen.
Ella Vogelaar vindt dat Wilders 'de kloof tussen moslims en niet-moslims' vergroot, maar die is dan ook minister van islamisering. Hoe veel groter kan de kloof tussen mij en de belagers van Ehsan Jami, de moordenaar van Theo van Gogh, de leden van de Hofstadgroep en de zwijgende meerderheid van mohammedanen die Bush nog erger haten dan Bin Laden nog worden?

Wilders wil dus de koran verbieden. Hij kan beter de islam verbieden, maar dat zal hij ongetwijfeld de volgende keer voorstellen (in zijn partijprogramma stond al een moslimstop in de paragraaf over immigratie). Maar wat een dom idee om de islamitische Mein Kampf uit huiskamers en moskeeën te willen halen. Weet Wilders dan niet dat moslims de koran niet begrijpend lezen? Ze leren de teksten alleen uit het hoofd en papegaaien die na. Fascistische boeken als De weg van de moslim - de koran is echt niet de enige verwerpelijke tekst uit deze hoek - moet je niet verbieden, maar juist de grond in boren. En als niemand ze meer kan kopen, lukt het nooit de moslims zo boos te maken dat ze in groten getale gaan emigreren.

Denkt Wilders nu echt dat een verbod kan voorkomen dat een stel mohammedaanse Schilderswijkmongeaulen een openlijk afvallige als Ehsan Jami in elkaar tremmen? Die lui zijn toch al de baas in de schotelcity's en ze hebben de 'kankerjood', 'kankerhomo' en 'kankerlandverrader' (sic) Jami gedreigd met ophanging als hij nog één voet in 'hun' wijk zet.

Ik heb een veel beter idee, met dank aan Robert Spencer. Wilders neemt contact op met een wetenschappelijk onderlegde islamkenner die de koran gaat bloggen. Telkens een hoofdstuk gevolgd door een uitleg. Hier staan alle tot nu toe op JihadWatch.org verschenen afleveringen.
Zo kun je het grote publiek goed voorlichten over de inhoud van de islamitische Mein Kampf. En komt het volk ook meer te weten over de motieven van onze kapitulerende regering.

Geen opmerkingen: